Nieuwe ‘Handboek Europese vogels’ besproken in natuurpodcast van Zuid-Kennemerland

Tierelier heeft op 19 juli 2022 een podcast gepubliceerd over het recent verschenen Handboek Europese vogels van Niels van Duivendijk. Leden van de Vogelwerkgroep Zuid-Kennemerland Christophe Reijman en Ton Lansdaal gaan met Ronald Cassee in gesprek over het lang verwachte boek.

In de podcast wordt duidelijk of het handboek de hoog gespannen verwachtingen daadwerkelijk waar maakt waarmee sommige insiders eerder het boek aankondigden: “het evangelie voor de serieuze vogelaar”.

De podcast is te vinden op een aantal bekende streamingsservers (o.a. Spotify) en websites van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, de Zandvoortpodcast en IVN Zuid-Kennemerland. Eerder werd in Tierelier aandacht besteed aan de nieuwe IVN approute rond het Landje van Gruijters.

Tierelier is een samenwerking van IVN Zuid-Kennemerland, Thijsse’s Hof, de Zandvoortpodcast, Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen. Wekelijks wordt een nieuwe editie gepubliceerd, waarbij nieuws en thema’s elkaar afwisselen.

Klik hier naar de Podcast.